SP Gaziantep İl Başkanı Simitçi partisinden istifa etti

Saadet Partisi (SP) Gaziantep İl Başkanı Semih Simitçi, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Simitçi ile beraber 5 ilçe başkanı ve bazı yöneticiler p

Saadet Partisi (SP) Gaziantep İl Başkanı Semih Simitçi, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Simitçi ile beraber 5 ilçe başkanı ve bazı yöneticiler partilerinden istifa etti.

Semih Simitçi, SP İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 1 buçuk yıldan beri SP Gaziantep İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak, "Hepimizin bildiği gibi 11 Temmuz 2010 günü yapılan büyük kongreden sonra yaşanan üzücü hadiseler sonucunda Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 1 Ekim Cuma günü genel başkanlıktan ayrıldı. Ben de yaptığım istişareler sonucunda Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığından ayrılıyorum. Bu kararımız siyasi hayatımızda bir son değil yeni bir başlangıç olacaktır. Benimle beraber çalışan bütün kardeşlerime teşekkür ederim." dedi.

Simitçi ile beraber Şahinbey İlçe Başkanı Fethullah Genç, Şehitkamil İlçe Başkanı Necati Büyükkonuk, İslahiye İlçe Başkanı Süleyman Gebelek, Nurdağı İlçe Başkanı Ejder Kaplan ve Oğuzeli İlçe Başkanı Ömer Özdemir ile Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Köse ve bazı yöneticiler de Saadet Partisi ile yollarını ayırdı.