Ümit Milli Futbol Takımı'nın, Fransa ve Belçika maçları aday kadrosu açıklandı

Ümit Milli Takım'ın 8 Ekim Cuma günü Fransa ile Troyes şehrindeki Stade de l'Aube'de yapacağı karşılaşma, saat 21.45'te (TSİ) başlayacak. Ümit Milli T

Ümit Milli Takım'ın 8 Ekim Cuma günü Fransa ile Troyes şehrindeki Stade de l'Aube'de yapacağı karşılaşma, saat 21.45'te (TSİ) başlayacak. Ümit Milli Takımımız 12 Ekim Salı günü ise Belçika ile İstanbul'da bir hazırlık maçı yapacak. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç saati 15.00.

The Green Park Hotel Pendik & Convention Center'da 4 Ekim Pazartesi günü saat 17.00'de bir araya gelecek olan Ümit Milli Takım aday kadrosu, hazırlıklarını Pendikspor Tesisleri'nde sürdürecek ve 7 Ekim'de Troyes'e hareket edecek.

Teknik direktör Raşit Çetiner, kadroya şu futbolcuları çağırdı:

Özgür Çek (Ankaragücü), Serdar Aziz (Bursaspor), Sakıb Aytaç (Dardanelspor), Serdar Eylik (Denizlispor), Alper Potuk (Eskişehirspor), Emirhan Ergün, Yusuf Onur Arıkan, Emre Çolak, Serkan Kurtuluş, Anıl Dilaver (Galatasaray), Mahmut Boz, Özkan Karabulut, Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Abdulkadir Kayalı (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Barış Başdaş, Şahin Aygüneş (Kasımpaşa), Furkan Özçal (Kayserispor), Alper Uludağ (Alemannia Aachen), Burak Kaplan (Bayer Leverkusen), Serdar Gürler (Sochaux).