Özel Erciyes Eğitim Kurumlarında 29 Ekim Çoşkusu Başladı

Özel Erciyes Eğitim Kurumları, Tevfik Kuşoğlu İlköğretim okulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutladı.

Özel Erciyes Eğitim Kurumlarında 29 Ekim Çoşkusu Başladı
Tevfik Kuşoğlu İlköğretim Okulu Konferans Salonundaki etkinliğe, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Hasbahçeci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Ruhlukürkçü, Özel Erciyes Eğitim Kurumları Genel Müdürü Metin Bekiş ile çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Okul Müdürü Sami Dursun, öğretmen, öğrenci ve velilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün milli bayramlara verdiği önemin çok büyük olduğunu ifade eden Dursun, Atatürk kadar herkesin milli bayramlara değer ve önem vermesini söyledi.
Okul Müdürü Dursun'un konuşmasının ardından, lise ve ilköğretim okulu öğrencilerinin ortak düzenlediği bir sunum gerçekleştirildi.
3-A sınıfı öğrencileri tarafından sergilenen 'Atabarı' oyunu, salonda bulunan davetlilerden büyük alkış alırken, 8. Sınıf öğrencileri de 'Cumhuriyet' konulu şiiri ile öğretmenlere duygulu anlar yaşattı.
Okul idaresi tarafından düzenlenen ve 2. sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu şiir yarışmasında derece alan 4 öğrenciye, Okul Müdür Sami Dursun tarafından ödül verildi. Dursun, bütün öğrencilerin göstermiş oldukları oyun ve sunumlarından dolayı da teşekkür etti.
Son olarak 8. Sınıf öğrencileri, jimnastik hareketleri ile davetlileri etkilerken, velilerde çocuklarını gururla izledi.