Turizmcilerle Toplantı Bayram Sonuna Ertelendi

İçmeler Kent Meclisi birinci istişare toplantısı Bayram sonuna ertelendi.

Turizmcilerle Toplantı Bayram Sonuna Ertelendi
Belediye Başkanı Zeki Eren Başkanlığında İçmeler Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleşmesi planlanan İçmeler Kent Konseyi birinci İstişare toplantısı katılımcı sayısının yetersizliği sebebiyle Bayram sonrasına ertelendi.
Turizm sorunlarını görüşmek için düzenlenen toplantıya ilçeye turist getiren 34 acente davet edildi. Davet edilen acentelerin sadece 6'sının temsilcisinin toplantıya katılması üzerine söz alan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) yönetim kurulu üyesi Ali Kırlı "Bu tarih bütün acentelerin kontrat imzalama tarihi ayrıca yurt dışı fuarları da bu tarihlerde düzenleniyor. Bu nedenle katılamaya arkadaşları mazur görmek lazım. Kent Konseyince de olumlu karşılanırsa biz bu toplantının Kurban Bayramı sonrasına, 22 Kasımdan sonraki bir tarihe ertelenmesini istiyoruz" dedi.
Kırlı'ya cevap Kent Meclisi Başkanı Ali Özenoğlundan geldi. Özenoğlu, "Bu toplantı bizim daha önceden planladığımız bir toplantıydı. Tabi ki sizlerin iş takvimini bilemediğimizden bu tarihe karar alınmıştı. Bu toplantıyı bir tanışma toplantısı olarak kabul edip, sizler için de uygun bir tarihe ertelemeyerek daha verimli çalışmalara imza atmak isteriz" dedi.