Milletvekili Alır, yapımı devam eden kamu yatırımlarını denetledi

AK Partili Milletvekili Hanifi Alır, seçim bölgesi Ağrı'da yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Hanif

AK Partili Milletvekili Hanifi Alır, seçim bölgesi Ağrı'da yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Hanifi Alır, beraberinde AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve parti teşkilatı üyeleri ile önce inşaatı devam eden Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) hizmet binasını gezdi. Milletvekili Alır ve beraberindekilere, ATSO Başkanı Mehmet Erat binayı gezdirerek bilgi verdi. Ağrı'ya yakışır 7 katlı bir bina olacağını dile getiren Erat, tamamen hayırsever işadamlarının destek ve hibeleriyle yapıldığını belirtti. Erat, binanın 2011 yılında hizmete gireceğini söyleyerek, destek ve yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Alır ve beraberindekiler daha sonra yapımı devam eden 504 konutlu TOKİ inşaatını gezdi. TOKİ tarafından 504 konutun yanında 896 konutun daha yapılacağını söyleyen Milletvekili Alır, Ağrılı vatandaşların hizmetlerin en güzeline layık olduğunu belirtti. Vatandaşların rahatı ve huzuru için hükümet olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Alır, ''Ağrı'nın her tarafı şantiyeye dönmüş durumda. Hizmetler aksamadan devam edecek.'' diye konuştu.

Alır ardından da yapımı devam eden afet evleri, Ağrı Havalimanı, Yazıcı Barajı ve kültür ve konferans merkezi inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Havalimanının 2010 Aralık ayında biteceğini söyleyen Milletvekili Alır, Yazıcı Barajı'nın ise 2011 Nisan ayında bitmesi için denetlemelerin düzenli olarak devam edeceğini vurguladı. Geçtiğimiz mayıs ayında yaşanan sel afeti nedeni ile yıkılan köprülerin onarımındaki gecikmeden dolayı mühendisleri uyaran Alır, ana köprünün 15 Kasım'a kadar bitmesini istedi. Alır, aksi takdirde nihai cezalar uygulanacağını sözlerine ekledi.