Tecavüz ettikten sonra öldürdüğü çocuğu "Sana şeker alacağım" diye kandırmış

Kırşehir'de 4 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra boğup torbaya koyan şahıs, ilk ifadesinde çocuğu "sana şeker vereceğim" diye kandırdığını itiraf

Kırşehir'de 4 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra boğup torbaya koyan şahıs, ilk ifadesinde çocuğu "sana şeker vereceğim" diye kandırdığını itiraf etti.

Kırşehir'de dün akşam saatlerinde 4 yaşındaki Kamuran L. kaybolmuş ve Kamuran'ın 17 yaşındaki Arif A. tarafından tüyler ürperten bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. İlk olarak küçük çocuğa tecavüz eden Arif A., daha sonra Kamuran'ı boğarak öldürdü. Arif A. cesedi torbaya koyup çatıya sakladı. Asayi Şube Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü tarafından cinayeti işlediği evin önünde gözaltına alınan şahıs, ilk ifadesini polise verdi. Zanlı Arif A. öldürdüğü 4 yaşındaki Kamuran L.'yi evlerinin önünde "sana şeker vereceğim" diyerek kandırdığını ve kendi evine getirdiğini anlattı.

Arif A.'nın ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: "Çok pişmanım keşke yapmasaydım. Çocuğun evinin önünden geçerken birden gözüm döndü. Allah benim belamı versin. Ona şeker alacağım dedim. O da benimle güle oynaya eve geldi."