Tavşanlı Beyazay'dan Dülger Ve 'Sevgi Evleri'ne Ziyaret

Tavşanlı Beyazay Derneği, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'e 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirerek çiçek takdim etti.

Tavşanlı Beyazay'dan Dülger Ve 'Sevgi Evleri'ne Ziyaret
Ziyaretin önemine değinen Beyazay Derneği Başkanı Ali Rıza Soyarslan şunları; Sabahattin Dülger'in, İlçe Milli Eğitim Müdürü olması bizleri sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Hocamıza hem hayırlı olsun, hem de Cumhurbaşkanlığı nezdinde yürütülen 'eğitim her engeli aşar' projesini bölgemizde nasıl etkinleştirebilirizi konuştuk" dedi.
Beyazay Derneği, Milli Eğitim Müdürü Dülger ziyaretinden sonra Kütahya'daki 'Sevgi Evleri'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.
Sevgi Evlerinde kalan çocuklara çikolata ve çeşitli oyuncaklar dağıtıldığını söyleyen Beyazay Derneği üyesi Yavuz Doğanay, "Beyazay Derneğimiz Kütahya'da gerçekleştirdiği yetim yuvası hizmetleriyle kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarmıştır. Artık Tavşanlı ve Kütahya'daki sivil toplum kuruluşları ve bölgemizin Sevgi Evlerine ziyaretlerini, oyuncaklar götürdüklerini, hediyeler verdiklerini duyuyoruz. Bu durum karşısında duygulanmamak elde değil. Hizmetlerimizin devamı gelecektir" ifadelerini kullandı.