Swissotel Grand Efes İzmir'de nöbet değişimi

Swissotel Grand Efes İzmir'in yeni Genel Müdürü İzmirli Rıza Elibol oldu. Elibol genel müdürlük bayrağını görevi vekaleten sürdüren Ferry Varnke'den S

Swissotel Grand Efes İzmir'in yeni Genel Müdürü İzmirli Rıza Elibol oldu. Elibol genel müdürlük bayrağını görevi vekaleten sürdüren Ferry Varnke'den Sky Bar'da düzenlenen törenle teslim aldı.

Törende bayrağı devreden Ferry Varnke 5 ay süreyle genel müdürlük görevini sürdürdüğünü belirterek, İzmir'de bu görevi yapmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Varnke, bayrağı teslim ettiği Elibol'un da bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını vurguladı.

Swissotel Grand Efes Genel Müdürü Rıza Elibol ise İzmir'den 6 yaşında ayrıldığını ve kente 43 yıl sonra yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Elibol, şehir turizmine yön veren önemli bir tesisin yöneticisi olmanın heyacınını duyduğunu söyledi. 1980 yılından beri otelci olduğunu, bugüne kadar 8 ülkede uluslararası otel zincirlerinde yöneticilik yaptığını anlatan Elibol, son olarak Kazakistan'daki İntercontinental Almaty Hotel'in genel müdürlük görevinde bulunduğunu kaydetti. Amacının Swisstoel Grand Efes'i İzmirliler ile daha iyi kaynaştırmak olduğunu dile getiren Elibol, "İzmir turizmde mükemmel potansiyeli olan bir şehir. öncelikle İzmir'i ve oteli daha yakından tanıyarak işe başlayacağım. Daha sonra İzmirlilerin taleplerini de değerlendirerek daha iyi hizmet vermek için projeler üreteceğim. 250 kişilik bir ekibim var. 402 odaya sahip otelimizde 2 bin kişilik kongre salonu bulunuyor. Bütün bunları İzmir turizmini daha ileri noktalara taşımak için en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyorum." dedi.