Patnos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı

Ağrı Patnos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (PAYDER) protokolün katılımıyla açıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Ağrı Milletvekili Hanifi

Ağrı Patnos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (PAYDER) protokolün katılımıyla açıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Ağrı Milletvekili Hanifi Alır, ilçede bir ilkin gerçekleştiğini söyleyerek, "Geçtiğimiz yıl Patnos'ta bir fakülte kurulması için çabalarken Rektör Bey bizden dernek talep etmişti. Patnos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kuran arkadaşları tebrik ediyorum. 2010-2011 yılı Patnos'un yılı olacak." dedi.

Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ise ilçedeki enerji birikiminin meyvelerini vermeye başladığını ifade ederek, "Ben şanslı bir zamanda Patnos'ta kaymakam oldum. Nedeni ise farkına varılmış bir ilçe. Patnos, çok kısa sürede geçmişle kıyaslanmayacak derecede çok büyük hizmetlerin alındığı bir ilçe haline dönüştü. Gözleri ışıl ışıl parlayan ve her an başkalarının hayatlarının standartlarını yükseltmek isteyen gençlerin bulunduğu bir ilçeye yakışmayan derecede az sivil toplum örgütü var, ama inşallah önümüzdeki günlerde bugünden başlamak suretiyle bu sayı artacaktır." diye konuştu.

Açılış törenine AK Parti Ağrı Milletvekili Hanifi Alır, Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Dedeli Belde Başkanı Ekrem Geçer ve vatandaşlar katıldı.