Market soyan hırsızlar, parmak izi kalmasın diye kapı kolunu söktü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir markete girerek 7 bin liralık mal ve para çalan 4 hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. 10 dakikada marketi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir markete girerek 7 bin liralık mal ve para çalan 4 hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. 10 dakikada marketi boşaltan hırsızların, soygun anında sergiledikleri tavırlar ise market sahibini bile güldürdü.

Fethiye'nin Kemer beldesinde bulunan Harun Hıra'ya ait market, kimliği belirsiz 4 kişi tarafından soyuldu. Marketten 7 bin TL değerinde ürünü alarak kaçan hırsızların soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Marketin kilidini kıran hırsızlardan ikisi kasaya ve sigaraların olduğu bölüme, diğer ikisi yiyecek reyonuna girdi. Yanlarında getirdikleri torbalara sigaraları dolduran hırsızların birbirlerine yaptıkları 'sus' işareti ise daha sonra görüntüleri izleyen market sahibini bile güldürdü. 10 dakika içinde marketteki çikolata ve sigaraları torbalara dolduran hırsızlar, soygun bitiminde ise ilginç bir yöntem uyguladı. Parmak izlerini ortadan kaldırmak için hırsızlardan biri, dükkanın kapı kolunu yanına alarak marketten uzaklaştı.

Aynı binanın üst katında oturan market sahibi Harun Hıra, hırsızlıktan habersiz sabah iş yerine geldiğinde soyulduğunu fark etti. Market kapısının açık olduğunu ve kilidinin kırıldığını gören Hıra, hemen durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, alışveriş merkezine gelerek parmak izi alırken, güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.