Silopi'de Öğretmen Ve Velilere Yönelik Kaynaşma Yemeği

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği tarafından kaynaşma ve tanışma yemeği düzenlendi.

Silopi'de Öğretmen Ve Velilere Yönelik Kaynaşma Yemeği
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği'nin Silopi Grand Otel'de düzenlediği kaynaşma ve tanışma yemeğine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sait Uysal, Battal Açıkgöz, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Bilal Aksoy, Okul-Aile Birliği Başkanı M.Salih Vural, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Yemekten önce bir konuşma yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Uysal yeni göreve başlayan öğretmen ve idarecilere başarılar diledi. Uysal'ın konuşmasının ardından söz alan Okul Müdürü Bilal
Aksoy eğitimde başarıyı arttırmak için böyle bir gece düzenlediklerini söyleyerek, katkılarından dolayı Okul Ale Birliği Başkanı M.Salih Vural'a da ayrıca teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı M.Salih Vural, en üst sıradaki insanların öğretmenlerin eseri olduğunu ifade ederek, öğretmenlere, "Herkeste emeğiniz vardır. Bu nedenle kıymetiniz büyüktür" şeklinde seslendi.