Mhp Safranbolu İlçe Başkanlığından Kahvaltılı Toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu ilçe Başkanlığı tarafından kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Mhp Safranbolu İlçe Başkanlığından Kahvaltılı Toplantı
Çevrikköprü Kadfıefendi tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya Karabük Belediye Başkan Yardımıcı Metin Başkaya, MHP İl Başkanı Nurhan Barışkan, Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş ve parti yöneticileri katıldı. Ülkede iki gündem olduğunu ve bunların birinin gerçek diğerinin ise suni gündem olduğunu söyleyen Ahmet Savaş, "Gerçek gündemde işsizlik, aşsızlık, yokluk yoksuzluk, terör. Bundan 20 yıl önce tarımda kendi kendine yeten bir ülke idi. Bugün ise son 8 yılda tarımı biterek, mısırı, eti, buğday ve artık sütü bile ithal duruma geldik. Ülkede 70-80 yıldır başörtüsü ile mücadele edip bunu halledemediyse sıkıntı vardır. Bizim ülkemizde suni gündem ise başörtüdür. Örten örtmeyene, örtmeyen örtene sevgi ve muhabbetle bakacak. Aksi takdirde kavga, çatışma ve ayrışmadır. Benim insanımın başörtüsü diye bir sorunu yok. Anne kapalıysa kızı açık, yada arkadaş ortamında kimisi kapalı kimisi açık. Hiç kavga ve gürültü yok. Bu kavgayı yapanlar bu işten nemalananlardır. Biz Cuma eylemlerini unutmadık. Biz MHP bu sorunun biran önce çözülmesini istiyoruz. Bunun yeride meclistir. Biz MHP olarak il ve ilçelerde Genel Merkezimizle arkasında olacağız. Bir diğer suni gündem ise Hanefi Avcı'dır. Bunların hepsi düzmece bir oyundur. Gerçek gündemden ülkeyi uzaklaştırmaktır. Milletin gündemi işsizlik aşsızlık ve yoksuzluktur" dedi.
Safranbolu'da turizm çeşitliğinin olmadığını da ifade eden Savaş, " Safranbolu'ya turist geliyor akşama kadar geziyor, koca oğlanın oradan bir tane simit alıp yiyip gidiyor. Bizim turizmden bir şey kazanmak istiyorsak burada turizmi çeşitlendirmemiz lazım. Safranbolu'yu inceledğinizde bir çok güzelliği bulursunuz. Kanyonların temizlenerek turizme açılması lazım. Köylerinde tarihi eserleri mevcuttur. Buraları turizme açmanız lazım. Siz şehri 8 saatte gezebilecek konuma getirdiğinizde burada turist kalmaz. Turizmden gerektiği kadar da faydalanamayız. İşte bizim burada gerçek gündemimiz budur. Bunlara eğilmemiz gerekli" ifadesinde bulundu.
MHP İlçe Başkanı Ahmet Savaş açıklamasında ayrıca ilçe Kadın Kolları Başkanlığının yeniden oluştuğunu da sözlerine ekleyerek Başkanlığa Hatice Çelik'in getirildiğini bildirdi.
MHP İl Başkanı Nurhan Barışkan ise açıklamasında, " MHP Safranbolu ilçe Başkanı göreve geldiği günden buyana çok güzel işler yapıyor. Kadın Kollarına yapılan atamanında ne kadar yerinde ve doğru olduğunu görüyoruz. Safranbolu ilçe teşkilatımızın aktif çalışmalarının bundan sonrada aynı hızla devam edeceğini düşüyorum. MHP olarak yaklaşan seçimler nedneiyel Genel Başkanımıza söz verdik. Bu söz ise seçimlerde MHP'yi Karabük'te birinci parti yapmaktır. Bunu da ilçe teşkilatımızın, kadın kollarımızın ve yöneticilerin disiplinli çalışmalarından dolayı söz verdik. Bu tür toplantılarla aramızdaki sıcaklığı ve kaynaşmayı sağlıyoruz. İlçe teşiklatlarını bu hafta ziyaret ederek seçimlere hazırlıklarımızı aktaracağız" dedi.