Mhp Manisa Milletvekili Ahmet Orhan Sünnet Düğününde

Manisa'nın Alaşehir İlçesine bağlı Örencik köyünde, Hatice-Arif Özen çiftinin biricik oğulları Olcay Özen örf ve adetlere yaraşır şekilde tertip edilen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı

Manisa'nın Alaşehir İlçesine bağlı Örencik köyünde, Hatice-Arif Özen çiftinin biricik oğulları Olcay Özen örf ve adetlere yaraşır şekilde tertip edilen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.
Çok sayıda civar köy muhtarları ve köylülerin de katıldığı sünnet merasimine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Teşkilat Başkanı Akif Ceylan ve Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleri de katılarak Özen ailesinin mutluluklarına ortak oldular.
Milletvekili Orhan'ı ve beraberinde bulunan teşkilat Başkanı Ceylan ve yöneticilerini, cemiyet sahibi Hatice-Arif Özen çifti, Örencik köyü muhtarı, civar köy muhtarları ile vatandaşlar büyük sevinçle karşıladı.
Geleneklerin yaşatıldığı sünnet merasiminde, köylü kadınların kazanlarda pişirdiği lezzet dolu yemekler yine köyün gençleri tarafından misafirlere servis edilerek afiyetle yenildi.
Milletvekili Orhan ve beraberinde bulunan teşkilat başkanı Ceylan ile yöneticiler, müzisyen tarafından isimleri anons edilerek davet edildikleri sahnede harman dalı oynadı.
Milletvekili Orhan, Başkan Ceylan ve Yöneticiler, Özen ailesine sünnet merasiminin mübarek olması temennilerinde bulunduktan sonra köy kahvehanesine geçerek burada vatandaşlarla sohbet ettikten sonra köyden ayrıldılar.