Aktisad, Mobilyacıların Sorunlarını Masaya Yatırdı

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) Iğdır Şube Başkanlığı, kentteki mobilya sektörü temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Aktisad, Mobilyacıların Sorunlarını Masaya Yatırdı
Özel bir okulun toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya AKTİSAD Iğdır Şube Başkanı Dursun Kaya, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan, AKTİSAD Yönetim Kurulu üyeleri ve Iğdırlı mobilya sektörü temsilcileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Dursun Kaya, dernek olarak Iğdır'da bütün sektörlerle bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunmayı hedeflediklerini söyledi.
Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ise, sektörde alıp-satan değil üreten-satan konumunda bir yerde olmak gerektiğini vurgulayarak, "Kayıt dışı üretim ve satış her sektörün olduğu gibi mobilya sektörünün de sorunları arasındadır. Bu sorunları en aza indirmenin yolu, hizmetleri iyi bir şekilde verip, fiyat rekabetini iyi ayarlamaktan geçiyor. Ayrıca tüketicileri bilinçlendirmenin de yerinde olacağı kanaatindeyim" dedi.
Mobilya sektöründe tasarım çalışmalarının daha iyi yerlerde olması gerektiğini ifade eden Başkan Arslan, Iğdır'da bulunan firma yetkililerinin bu konularda biraz daha fazla yatırım yapmalarının sektörün menfaatine olacağını kaydetti.