Ak Parti İlçe Danışma Meclis Toplantılarının Startını Verdi

AK Parti İzmir İl teşkilatları referandum çalışmalarının ardından ilçe danışma meclisleriyle güç toplamaya devam ediyor

Ak Parti İlçe Danışma Meclis Toplantılarının Startını Verdi
AK Parti İzmir İl teşkilatları referandum çalışmalarının ardından ilçe danışma meclisleriyle güç toplamaya devam ediyor. 30 ilçe danışma meclislerinin başlangıcını Güzelbahçe'den veren İl Başkanı Ömür Kabak, Tire ve Torbalı'da peşpeşe yapılan toplantılarda teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi. İl Başkan yardımcıları Hami Karacan,Fatih Yıldırım, Mahmut Badem, İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu,komşu ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantılara; Torbalı İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu evsahipliği yaptı.
"BIZ YÜZDE 100'ÜN PARTISIYIZ"
Toplantılarda AK Teşkilatlatlara seslenen Ömür Kabak; " Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok başarılı referandum çalışmalarına imza attınız. Bizde şevk hiçbir zaman azalmıyor. Aynı şevkle yeni bir maratona başladık. 12 Eylül'de milletimiz bir tarih yazdı. Bu tarihin giriş bölümü mecliste,gelişme bölümü teşkilatlar çalışmalarımızda, sonuç bölümünü ise milletimiz sandıklarda yazdı. Partimiz kurulduğu günden itibaren hep daha iyiye,daha güzele kendinden emin adımlarla hep ileri doğru gidiyor. 12 Eylül hiçbir zaman bir güven oylaması seçimi değildi. Ama muhalefet bunu güven oylamasına çevirdi. Bu onların deyimiyle bir güven oylaması ise bu güven oyunu milletimizden aldık. Şimdi geri dönüp onlara sormak lazım: 'sizin güven oyunuza ne oldu? Biz doğruları yaptığımız sürece milletimiz destek vermeye devam edecek. Biz sadece AK Partiye oy verenlerin hizmetkarı değiliz. Biz sadece anayasa paketine evet diyen yüzde 58'in partisi değiliz. Biz yüzde 42'inin de partisiyiz. Biz yüzde 100'ün partisiyiz" dedi.
"REFERANDUMDAKI GIBI AYNI AZIMLE ARAZIYE INIYORUZ"
"Teşkilatçılıkta seçimler hiç bitmez" diyen Ömür Kabak; " Biz 13 Eylülde yeni bir maratona başladık. Ilçe danışma toplantılarımızla milletvekilliği seçimleri için adım adım çalışmaya başladık. Referandum çalışmalarımızdaki gibi aynı azimle yine araziye ineceğiz. Hangi partiden olursa olsun herkesle birebir iletişim kuracağız. Bir üzüm salkımı gibi, il teşkilatlarından mahalle ve köy yönetim kurullarına oradan müşahitlerimize kadar oluşan zincir, AK Partinin miiletimize sunduğu büyük hizmetleri durmadan anlatacak" şeklinde konuştu.