Ak Parti Talas Ve Hacılar Danışma Meclisi Yapıldı

AK Parti Talas ve Hacılar ilçesinde danışma meclisi toplantılarını yaptı

Ak Parti Talas Ve Hacılar Danışma Meclisi Yapıldı
AK Parti Talas ve Hacılar ilçesinde danışma meclisi toplantılarını yaptı. Toplantılara AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'de katıldı. Toplantılarda AK Parti teşkilatlarının referandumda elde ettiği başarının birlikte hareket etmek olduğu vurgulanırken, 2011 seçimlerinde 9-0 yapabilmek için daha fazla çalışılması gerektiği belirtildi.
AK Parti İlçe danışma meclisi toplantılarının ilki Talas ilçesinde yapıldı. Toplantıya AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın ve İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu'nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Talas İlçe Başkanı Faruk Karakaya, anayasa değişikliği referandumunda iyi bir çalışma yaparak iyi bir netice aldıklarını hatırlatarak tüm ilçe teşkilatına teşekkür etti. Karakaya, "bizler binlerce sayfadan oluşan bir tarihte bir sayfayı tutmaya çalışıyoruz. O sayfa bizim sayfamız, onu en güzel şekilde tutmaya çalışacağız. Çünkü bizim sorumlu olduğumuz ve hesabını vereceğimiz tarihte küçük bir sayfadır. Bunun bilincinde olarak 2011 seçimlerinde daha iyi bir çalışma yaparak başarı oranımızı artıracağız" dedi.
AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise yaptıkları başarılı çalışmaların huzuru ile halkın arasına girerek halkın hislerine tercüman olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti ve 2011 yılında yapılacak olan seçimler için startımızı çoktan verdik diyoruz fakat biz AK Parti olarak hiçbir zaman durmadık ki yeniden başlayalım. O nedenledir ki partimizin sürekliliği devam ediyor. Biz her zaman durmak yok yola devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'da konuşmasında referandumda elde edilen başarıdan bahsetti ve yaptıkları çalışmaların halk için olduğunu, Türkiye'yi ve insanları sevdikleri için gayretle çalıştıklarını söyledi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise Talas'ta alınan yüzde 68'lik oy oranı için ilçe teşkilatı mensuplarına teşekkür etti. Yükselme grafiği her geçen gün artan bir ilçeden bu oranda bir oy alınmasının kolay olmadığını belirten Dengiz, "Halk oylaması artık bitti. Önümüzde ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli bir seçim var. İnanıyorum ki 2011 seçimleri ülkemizin geleceğini belirleyecek. Bunun için var gücümüzle çalışıp insanlara ulaşmalıyız ve yaptıklarımızın yananda yapacaklarımızı da onlara anlatmalıyız" dedi.
Son olarak konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasındra "Geçtiğimiz günlerde bir referandum yaşadık. Neleri değiştireceğini hep birlikte göreceğiz. Bize göre bu referandum değişim isteyenlerin galibiyeti ile sonuçlandı. 2002'de bir seçim yaşadık. Ben o zaman 2002 seçimleri bir milat olacak, bir taraftan da mizan olacak dedim. Nasıl kurulacak bu mizan bu ülkeye bu kötü günleri yaşatanlardan hep sorulacak. Bir milat olacak dedim o gün, hakikaten milat oldu. Türkiye çapında ve Kayseri'de yapılanlara baktığınız zaman o miladı çok iyi görürsünüz" sözlerine yer verdi.
Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Talas İlçesinde yüzde 68 oy oranıyla başarı gösteren Talas İlçe teşkilatı adına AK Parti Talas İlçe Başkanı Faruk Karakaya'ya teşekkür belgesi verdi.
AK Parti heyeti daha sonra referandumda ki yüzde 88'lik oy oranı ile rekor bir rekora imza atan Hacılar ilçesine geçti. Burada vatandaşlarla sohbet eden heyet daha sonra İlçe danışma meclisi toplantısına geçti.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri ilçeleri arasında rekor kıran ilçe teşkilatına teşekkür etti. Hacılar'da bir sorun gözükmüyor diyen Öksüzkaya, ilçe teşkilatından hız kesmeden çalışmaya devam etmelerini istedi.
AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Doğan Ekici ise referandum sürecinde ki yaptıkları çalışmalar ve ilçe teşkilatı tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'de ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'de ilçe teşkilatına teşekkür ederek sözlerine başladı. Dengiz, "Önümüzdeki seçimlerde oluşturacağımız TBMM ülkemizin geleceğini belirleyecek ve şekillendirecek. Bu secimler Dünya ligine bizi taşıyacak olan anayasayı oluşturacak bir meclisin seçimidir. Bizler bunu her yerde tekrar tekrar anlatıyoruz. Bizim teşkilat olarak yapmamız gereken en önemli şey önce bu durumu kendimizin kavraması, anlaması ve kabul etmesi daha sonrada çevresine bunu anlatmasıdır" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise Kayseri'ye yapılan yatırımlar ve yapılacak projeleri anlattı. En çok önemsediği projenin Erciyes projesi olduğunu söyleyen Özhaseki, "Erciyes projesi inşallah bittiği zaman Hacılar'ın çehresini değiştirecek" dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, referandumda alınan yüzde 88'lik rekor oy oranı nedeniyle ilçe Başkanı Doğan Ekici'ye teşekkür belgesi verdi.