Fenerbahçe'de Konyaspor maçı hazırlıkları

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam sağanak yağmur altında yaptığı antrenma

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam sağanak yağmur altında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınmanın ardından pas ve şut çalışmaları ile dar alanda çift kale maç yaptı. Uruguay Milli Takımı'ndan bugün dönen Lugano, bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için antrenmanda yer almazken, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Niang, Selçuk, Gökhan Ünal, Okan ve Berk ile grip olan Dia da antrenmana katılmadı.

Sabah tesislere gelerek tedavi olan Dia'nın evinde istirahat ettiği belirtildi. Sabah yapılan çalışmaya başı ağrıdığı için katılmayan Emre ise akşamki antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman, milli futbolcular Volkan, Semih, Özer ve Gökhan Gönül'e izin verdiği kaydedildi.

Fenerbahçe, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.