Bursaspor'un gençleri hazır kıta

Bursaspor'un genç yıldızları İsmail Haktan Odabaşı ve Eren Albayrak, Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine şans vereceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Sağlam'

Bursaspor'un genç yıldızları İsmail Haktan Odabaşı ve Eren Albayrak, Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine şans vereceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Sağlam'ın, her an oynayacaklarmış gibi hazır olmaları talimatı verdiği iki futbolcu, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester United maçında forma giymenin hayalini kuruyor.

İki yıldız, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, sezon başında çok güzel bir hazırlık kampı geçirdiklerini ve lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. 7 haftada sadece bir beraberlikle lider konumda bulunduklarının altını çizen genç yıldız, ligde Cuma günü karşılaşacakları Karabükspor maçını düşündüklerini kaydetti.

Bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve günde çift antrenman yaptıklarını belirten İsmail, bu maçtan çok iyi bir sonuçla çıkacaklarını ifade etti.

ROTASYONLARDAN BİZE DE SIRA GELMESİNİ UMUYORUZ

Şampiyonlar Ligi düşünülerek genişletilen kadroda forma şansı bulmalarının oldukça zor olduğunu vurgulayan İsmail Haktan, şöyle konuştu;

"Kadromuz çok geniş. Çok iyi transferler yapıldı. Bu sene o kadronun biraz dışında görünüyoruz. Ama rotasyonlardan bize de sıra geleceğini umuyorum. Geçen yıl hocamız ikimize de görev verdi. Güven konusunda sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Şans bulduğumuz sürece elimizden geleni sahaya yansıtacağız. Lig uzun bir maraton. Forma bekliyoruz."

A2 takımında çalışmaları sürdürdüklerini ve maçlar yaptıklarını hatırlatan İsmail, "Motivasyon sorunu yaşamıyoruz. Kadro geniş ister istemez kadroya girmek ve o havayı solumak istiyoruz. Bir hafta antrenman yapıyoruz oynamak itiyoruz. A/2 de artık eskisi gibi olmuyor." dedi.

VOLKAN ABİYE ÇOK ÜZÜLDÜM

Kendisiyle aynı mevkide oynayan Volkan Şen'in kadro dışı bırakılması ile kendisine forma şansı doğduğunun hatırlatılması üzerine genç futbolcu, "Volkan ağabey olayından dolayı çok üzüntülüyüm. Bana yararlı olan örnek aldığım bir ağabeyimdi. O yüzen üzgünüm. Takıma dönmesini arzu ediyorum. Bu hafta bana forma verileceği söylentileri var. Ben hazırım. Hocam forma verirse elimden geleni yaparım. Ben hocamın bana güvenini hissediyorum."

EREN: HOCAMIZ BİZE ŞANS VERECEKTİR

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Eren Albayrak da ligde çok iyi sonuçlar aldıklarını ve bunun böyle gitmesi için uğraştıklarını belirterek, şunları dile getirdi;

"Hocamız yavaş yavaş bize şans verecektir. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kendime güveniyorum. İlk gelecek fırsatta bunu en iyi şekilde değerlendireceğimden eminim. Bazı eksik yönlerimiz var. Onun üzerinde daha fazla duruyoruz. Bu takımda oynayabilmek için daima iyi olmak zorundayız. Artık eskisi gibi değil."

Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine her zaman hazır olun talimatı verdiğini vurgulayan genç yıldız, "Hocamız bizimle her zaman konuşuyor. Bizim hazır olmamızı istiyor. Oynamamızı istiyor. Sabretmemizi ve daha çok çalışmamızı söylüyor. A/2 maçlarına daha çok kendimizi vermemizi istiyor." şeklinde konuştu.

MANCHESTER MAÇINDA OYAMAK İSTERİZ

Bir gazetecinin, "Şampiyonlar liginde Manchester United 'e karşı oynamak ister misiniz?" şeklindeki sorusuna ise Eren, "Bu maçta şans gelirse, ben üst düzey maçlarda oynadım. Avrupa'da milli maçlarda tecrübem var. Sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum." yanıtını verdi.