Protesto edilen yönetmen Kusturica Antalya'da konser verdi

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde çok konuşulan ve tepki çeken yönetmen Emir Kusturica'nın gurubu No Smoking Antalyalıları ço

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde çok konuşulan ve tepki çeken yönetmen Emir Kusturica'nın gurubu No Smoking Antalyalıları çoşturdu.

47. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanlığını yürütecek olan ünlü yönetmen Emir Kusturica, festivalde protesto edilmesinin ardından sahneye çıktı. 47.'inci Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nin ilk gününde çeşitli tepkiler almasına rağmen geniş güvenlik önlemleri altında Antalya Kültür Merkezi (AKM) bahçesine kurulan sahnede konser veren ünlü müzisyen ve yönetmen Emir Kusturica, renkli orkestrası çingene tekno-rock grubu 'No Smoking' ile kendilerini izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Renkli kostümleri ve hareketli danslarıyla Kusturica'ya eşlik eden çingene tekno-rock grubu 'No Smoking' orkestrasını izleyen yüzlerce Antalyalı ve yeşilçamın yıldızları, hop oturup hop kalktı. Dünyaca ünlü müzikleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Kusturica ve No Smoking Grubu, seyirciler arasındaki şovları ve sahnedeki danslarıyla renkli bir geceye imza attı. Hareketli koreografilerinin yanı sıra birçok filme müzik olmuş parçalarını da Antalyalılarla birlikte söyleyen Kusturica ve No Smoking, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Tepkiler olması beklenen konserde olay yaşanmadı.