Uşak Valiliği Ab Koordinasyon Merkezi Tanışma Toplantıları Yapıldı

Uşak'ta Avrupa Birliği'ne adaylık sürecinde, AB fon kaynaklı projelerden daha etkin bir şekilde yararlanmak amacıyla geçtiğimiz ay kurulan 'Uşak Valiliği AB Koordinasyon Merkezi' tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Uşak'ta Avrupa Birliği'ne adaylık sürecinde, AB fon kaynaklı projelerden daha etkin bir şekilde yararlanmak amacıyla geçtiğimiz ay kurulan 'Uşak Valiliği AB Koordinasyon Merkezi' tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Uşak İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanışma toplantıları ilki gün devam etti. Toplantıya; sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri katıldı. Tanışma toplantılarında AB Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Hasan Ortaç, katılımcılara koordinasyon merkezinin kuruluş amacı ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Tanışma toplantılarında ayrıca Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan "AB Projeleri Yazma" konulu eğitim seminerlerine katılmak isteyen katılımcılar da tespit edildi.
AB Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Hasan Ortaç yaptığı açıklamada; "Uşak Valiliği AB Koordinasyon Merkezi'nin yapacağı bu çalışmalarla ülkemize verilen AB hibelerinden ilimizin daha fazla pay almasına öncülük edilerek halkımızın yaşam standardının daha üst seviyelere çıkarılması amaçlanmaktadır"dedi. Her hafta Çarşamba günleri saat 10.00'da, Valilik Binası üst katındaki kütüphane salonunda proje ekibi olarak toplandıklarını belirten AB Koordinatörü Hasan Ortaç, AB projeleri konusunda destek ve yardım isteyen sivil toplum örgütü ve kamu kurumlarına yardıma hazır olduklarını, isteyen temsilcilerin bu toplantılara katılabileceklerini söyledi.