Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Trafik Kazasında Yaralandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Cem Sağdıç ve Savcı Hasan Turgut yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 20.30 sıralarında Ünye şehir merkezinden Gölevi Mahallesi'nde bulunan Adalet Lojmanları'ndaki evine giden Başsavcı Cem Sağdıç'ın kullandığı 34 TH 8768 plakalı otomobile, Şimşekler Petrol karşısında yolda yavaşlayıp karşı yöne geçeceği sırada arkadan gelen Adem Ergen idaresindeki 52 M 0761 plakalı yolcu minibüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobildeki Başsavcı Cem Sağdıç ve Savcı Hasan Turgut yaralandı.
Olay yerine çağrılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Başsavcı Sağdıç ve Savcı Turgut'un sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir olumsuzluğa karşı bir süre daha müşahede altında tutulacakları öğrenildi.
Cumhuriyet Başsavcısı Cem Sağdıç, Ünye'de birkaç noktaya daha sinyalizasyon sistemi kurulması gündeme geldiğinde, Adalet Lojmanları'nın yer aldığı bölgeye de sinyalizasyon kurulmasını talep etmişti.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.