Antalya'da Sağlık Kontrolüne Çıkan Zanlılar Gazeteciye Saldırdı

Antalya'da mısır serasında Hint keneviri yetiştiren ve yüklü miktarda esrarla yakalanan zanlılar, Antalya Adliyesi'nde sağlık kontrolünden geçmek için getirildikleri sırada gazetecilere saldırdılar.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan bir çeteyi 5 ay önce takibe alması sonucu yakalanan 8 zanlı, Antalya Adliyesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlıların sağlık kontrolüne getirilişini görüntüleyen bir kameramana zanlılardan birisi önce küfür edip ardından da tekme attı. Polislerin uzaklaştırdığı zanlı daha sonra Antalya Adliyesi'ne girerken de küfürlerine devam etti.
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar polisin kontrolü altında adliyeden çıkarılarak Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne sorgularının devamı için götürüldüler.
Geçtiğimiz gün Antalya emniyetinin yaptığı operasyonda 65 kilogram esrar ve mısır serasına ekilmiş halde 10 bin Hint keneviri ele geçirilmişti.