Beylikdüzü'nde Türk Sanat Müziği konseri

Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği korosu tarafından her yıl verilen Türk Sanat Müziği konseri, bu yıl 42 kişilik saz heyeti ve koro eşliğinde gerçekleştirildi.

Erhan Bayladı yönetiminde Türk Sanat Müziği’nin birbirinden ünlü parçalarının seslendirildiği konsere, çok sayıda müziksever, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Yetgin Çavdar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel katıldı.

Konserin sonunda Bayladı’ya çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Çavdar, “Müzikle uğraşan insan sevgi doludur. Şarkılar, nağmeler, insanın gölünü etkileyen unsurlardır. İstanbul, artık resmen 2010 Avrupa Kültür Başkenti. Bu büyük açılış şölenine de ev sahipliği yapan 7 merkezden biri olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Senede en az 2 defa Türk Sanat Müziği Konseri ve Türk Halk Müziği konseri düzenlemeye çalıştıklarını bildiren Sanatçı Erhan Bayladı, “Dernek bünyesinde bağlama, gitar, kanun, keman, ney gibi çeşitli enstrümanların eğitimini veriyoruz. Şuan derneğimizin 350 talebesi ve 80 tane de üyesi var” şeklinde ifade etti.

2001 yılında Erhan Bayladı tarafından kurulan Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği, senede en az 2 defa Türk Sanat Müziği konseri düzenliyor