Hasvak Devlet Hastanesi Ek Hizmet binası hizmete açıldı

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Ek Hizmet binası açıldı.

Gölbaşılı hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı tamamlanan Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi ek hizmet binası ile Hasvak Devlet Hastanesi semt polikliniğinin, açılış törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ankara Vali Yardımcısı Celal Dinçer, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, Gölbaşı Sağlık Grup Başkanı Önder Özen, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Tecimel, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlarının katılımıyla gerçekleşti.

Cemil Çiçek “Gölbaşı Ankara’nın en prestijli ilçelerinden biridir”

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende Ankara İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy ve Gölbaşı Kaymakam’ı Raşit Zengin’in ardından kürsüye çıkan Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek, Ankara’nın en güzel ilçelerinden biri olan Gölbaşı’nın en prestijli ilçesi olma yolunda da büyük adımlar attığını belirterek “Gölbaşı doğal güzelliklerinin yanı sıra eğitimden sağlığa kadar hak ettiği değerin en güzel örneklerini doğasıyla olduğu gibi yapılan örnek hizmetlerle de veriyor, bu anlamda bugün açılışını yaptığımız Hasvak Devlet Hastanemizin Ek Hizmet binası ve semt polikliniğimiz güzel bir örnek teşkil ediyor. Hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor hastanemizin Gölbaşı’na hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Odabaşı “Gölbaşımız fiziki güzelliği kadar manevi güzellikleriyle de her zaman örnek olmaya devam edecektir”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’da Başhekim Osman Tecimel’e plaket verdikten sonra yaptığı kısa konuşma da “Sayın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcımız Cemil Çiçek beyefendinin de dediği gibi Gölbaşımız Ankara’nın prestij bir ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Devlet hizmetinde önemli yerlerde bulunmuş eski bürokratlarımız ve halen görevleri başında bulunan değerli büyüklerimizin Gölbaşı’nda ikamet ediyor olması bunun en güzel örneklerindendir. Gölbaşımız fiziki güzelliği kadar manevi güzellikleriyle de her zaman örnek olmaya devam edecektir. Bugün burada hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz hastanemiz ek hizmet binası bu manevi güzelliğin en somut örneğidir. Hasvak Devlet Hastanesi ek hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese özellikle hayırsever vatandaşlarımıza ve tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Devlet Bakanı ve Başbakanı Yardımcısı Cemil Çiçek, Ankara Vali Yardımcısı Celal Dinçer, Ankara İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından hayırsever vatandaşlara ve hastane Başhekimi Osman Tecimel’e plaket verildi.