Bar önünde silahlı çatışma: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir barın önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Çatışmaya karışan taraflar olay sonrası kaçtı. Cinayet Bürosu Ekipleri, olayın ardından kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, Bayraklı ilçesi 1642 sokak 1 numarada bulunan bar önünde, gece saat 01.00 sıralarında yaşandı. Bar önünde iki grubun karşılıklı birbirlerine ateş ettiklerini gören ve silah seslerini duyan çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanmış üç kişiyi yerde yatarken görünce hemen ambulans çağırdı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla kanlar içinde yerde yatan Coşkun Kırkıl'ın (60) öldüğünü belirledi. Olayda omzundan ve kalbine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Mustafa Pekin (29) ise ambulansla kaldırıldığı Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olay sonrası önce Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdurrahman Kurt (25) ise, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kurt'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri iki ayrı silahtan çıktığı belirlenen çok sayıda boş kovan ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı