Suudi Kral halkından yağmur duasına çıkmalarını istedi

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz Al-Suud, halkından yarın yağmur duasına çıkarak tövbe ve istiğfarda bulunmalarını istedi.

Suudi Kral halkından yağmur duasına çıkmalarını istedi
  Kral , yayınladığı mesajda , halkından tö ; vbe ve istiğfarda bulunmalarını ve nafile ibadetlerini artırmalarını istedi .

Kraliyet divanı tarafından yayınlanan bildiride , Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdü ; laziz ' in ü ; lkenin genelinde yağmur duasına ç ; ıkılmasını istediği belirtildi . Yayınlanan bildiride , ' Peygamber Efendimiz Hz . Muhammed ' in ( SAV ) yağmur gecikince yağmur duasına ç ; ıkması esas alınarak , ü ; lkenin ve vatandaşların yağmura duydukları ihtiyaç ; neticesinde , Kral Abdullah yarın tü ; m ü ; lkede yağmur duasına ç ; ıkılmasını istemiştir . ' ifadeleri yer aldı .

BOL BOL TÖ ; VBE VE İSTİĞFAR EDİN


Suudi Kralı , yağmur yağması iç ; in vatandaşlardan bol bol tö ; vbe-istiğfar ve dua etmelerini istedi . Kral , her vatandaşın bolca nafile namazı kılması ve sadaka dağıtması gerektiğini kaydetti . Bildiride ayrıca durumu elveren her vatandaşın Peygamberin sü ; nnetine uyarak yağmur duasına katılmasını ve Allah ' tan bu duaların kabul edilmesi temenni etmesinin ö ; nemi vurgulandı .