TÜRSAB Turizm fuarı 10 Aralık'ta başlıyor

TÜRSAB'ın İzmir'de düzenlediği Turizm Fuarı 10 Aralık 2009 Perşembe günü saat 11.00'de törenlerle başlıyor.

EDREMİT Belediyesi'nin da başta Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç yönetiminde kalabalık bir heyetle iştirak edeceği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin, İzmir Fuar alanında Hannover Messe İnternatıonal İstanbul ve İZFAŞ işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Travel Turkey İzmir 2009 Turizm F uar ve Konferansının açılışını Turizm ve Kültür Bakanı Sayın Ertuğrul Günay yapacak.

Türk Hava Yollarının da büyük katkıda bulunduğu fuara çok sayıda stand sahibiyle 120’nin üzerinde basın mensubu katılacaktır.

Fuarda Yunanistan 7, Rusya 10, Hırvatistan 3 acenta ve 6 gazeteci, Sırbistan 5 acenta ve 4 basın mensubu, Slovenya 6 Acenta 3 gazeteci, Suriye ise 11 acenta , İran 10, “Senegal 14 acenta bir birlik temsilcisi, Sarayevo Kantonu 11 temsilci,Meclis üyeleri, Bosna Hersek Federasyonu ve Srayevo Kanton Turizm Birliği Başkanı ile temsil edilecektir.

EDREMİT BELEDİYESİ FUARDA

İzmirde Perşembe günü başlayacak olan Turizm Fuarında Edremit Belediyesi 21 metre karelik bir standla çeşitli tanıtım yapacak.
Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç’ın da bizzat tanıtımında yer alacağı fuarda, Edremit Kzdağlarıyla, Medical vadisi, Jeotermaliyle, bir birinden güzel turistik ve doğal bölgeleriyle binlerce kişi önünde görücüye çıkacak.

Fuar öncesinde bir açıklama yapan Edremit Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç, “ Daha önceki dönemimizde de fuarlara katıldık.Hatta İstanbul’da standımızla birincilik ödülü bile kazanmıştık. Edremit’i arkadaslarımızla en iyi şekilde temsil edecek, güzelliklerimizi on binlere tanıtacağız. Uluslar arası fuarlar bir ülke ve yörenin en iyi tanıtım fırsatıdır.” dedi.