Fiat'ın otomobil sahiplerine bayram hediyesi

Türkiye otomotiv pazarının lideri Fiat, yasal muayene zamanı gelmiş 3 yaş üstü Fiat markalı otomobiller ve 2 yaş üstü Fiat markalı hafif ticari araçlara yüzde 100 garantili ön muayene imkanı sunan yeni bir servis kampanyası düzenliyor.

Fiat'ın otomobil sahiplerine bayram hediyesi

3 Aralık’a kadar sürecek kampanya kapsamında periyodik bakımı gelen veya yasal muayene bitiş tarihine en çok 3 ay bulunan Fiat markalı araçların oto muayene kontrolleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bununla birlikte aynı kampanya çerçevesinde 400 TL ve üzeri servis işlemi yaptıran Fiat sahiplerinin, yasal muayene harcının yarısını Fiat karşılıyor.

Fiat Binek ve Fiat Ticari Araçlar, 13 Aralık’a kadar sürecek olan yeni bir servis kampanyasıyla yasal muayene zamanı gelmiş 3 yaş üstü Fiat markalı otomobiller ve 2 yaş üstü Fiat markalı hafif ticari araçlara yüzde 100 garantili ön muayene imkanı sunuyor. Fiat’ın Türkiye çapında hizmet veren satış sonrası hizmet veren geniş bayi ağı içinde fren test cihazı ve dijital far ayarı cihazı olan noktalarında geçerli olan kampanya ile periyodik bakımı gelen veya yasal muayene bitiş tarihine en çok 3 ay bulunan Fiat markalı araçların oto muayene kontrolleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bununla birlikte aynı kampanya çerçevesinde boya ve kaporta hariç olmak üzere KDV dahil 400 TL ve üzeri servis işlemi yaptıran Fiat sahiplerinin, yasal muayene harcının yarısını da Fiat karşılıyor.

Türkiye çapındaki Fiat bayileri bayramın ilk günü olan 27 Kasım Cuma günü hariç ay sonuna kadar (Cumartesi ve Pazar günleri 12.00-17.00 arası, Pazartesi tüm gün) dahil olmak üzere hizmet vermeye devam edecek.