Kız kardeşini rahatsız eden şahsı bıçakladı

Konya'da bir şahıs, kız kardeşini telefon aracılığıyla rahatsız ettiğini savunduğu kişiyi boğazından ve karnından bıçakladı

Edinilen bilgiye göre olay, Konya merkez Selçuklu ilçesi Kurtuba Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre kız kardeşinin F.A. (35) adlı kişi ile konuştuğunu öğrenen ağabeyi H.A. (23) kardeşiyle tartıştı. F.A.'nın tekrar araması üzerine bu kez telefona H.A. çıktı. Uzun süre tartışan ikili, yüz yüze görüşme istedi. F.A., hemen H.A.'nın evinin önüne geldi. Evden bıçakla inen H.A. ile sokakta bir süre tartışan F.A., bu sırada eline geçirdiği kırık şişeyi sallamaya başladı. Buna karşılık H.A. da elindeki bıçağı F.A.'nın karnına ve boğazına savurdu. Aldığı darbelerle yaralanan F.A., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahısın aşırı kan kaybettiği öğrenildi.

Olayın ardından harekete gecen polis ekipleri, kaçan H.A.'yı kısa süre içerisinde yakaladı. H.A.'nın polise verdiği ifadede yaraladığı kişinin kız kardeşini telefonla rahatsız ettiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.