Başkent'te trafik kazası: 3 yaralıdan birinin bacağı koptu

Başkent'te 3 kişinin ağır yaralandığı kazada, yaralılardan birinin bacağı koptu. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Eskişehir yolu Ankara Ticaret Odası'nın önünde meydana gelen kazada, Yağmur Karakaya (19) isimli bayanın kullandığı 06 KG 709 plakalı otomobil, merkezden Eskişehir Yolu istikametine gittiği sırada refüjdeki aydınlatma direğine sert bir şekilde çarptı. Aydınlatma direğini deviren ve kontrolden çıkan otomobil hurdaya döndü.

Kazada, sürücü Yağmur Karakaya ile birlikte araçta bulunan Ümit Suna ve Koralp Çınar araç içerisinde sıkıştı. Araçta sıkışan yaralıların kurtarılması için olay yerine İtfaiye Kaza Kırım Kurtarma ekibi çağrıldı. Araç içerisinde acılar içerisinde bağıran ve yardım isteyen Ümit Suna'nın bacağının koptuğu görüldü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Suna, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Suna'nın, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındığı bildirildi.

Diğer yaralıların ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarıldıktan sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi. Bayan sürücünün bilincinin kapalı olduğu, Koral Çınar'ın ise özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.