Haber Arşivi

Sarayda tatil

Yaz başından beri seyahat eden Hande Erçel ile Hakan Sabancı, bu kez Macaristan'a gitti. Budapeşte'de İmparatorluk Sarayı'nda konaklayan çift, geceliği 74 bin 900 TL olan lüks odayı tercih etti.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:13:14

Hamza Dag'dan Katledilen Taksicinin Ailesine Destek

AK Parti Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, geçtigimiz günlerde müsterisi tarafindan silahla vurularak katledilen taksici Oguz Erge’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Dag, “1 Nisan’da sehr-i emin olursak, bu anlamda belediye imkanlariyla da birtakim destekler olacaktir ama o olmasa da bir Hamza Dag olarak, bu sehirde yasayan biri olarak, biz her türlü maddi-manevi destegi saglayacagiz” dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:13:10

ATV Kazasinin Sanigi Doktorun Alkol Savunmasi

Gaziantep’te otomobiliyle çarptigi ATV’de bulunan Hüseyin Akin ile Kerim Gündogan’in ölümüne sebep oldugu iddia edilen tutuklu sanik Prof. Dr. Volkan Kilinçoglu’nun yargilanmasina baslandi. Sanik Prof. Dr. Volkan Kilinçoglu’nun durusmada, “Ameliyata girerken alkol ile ellerimizi ve kollarimizi dezenfekte ettigimiz için kanimda 0,29 promil alkol tespit edilmis” seklindeki savunmasi ise dikkat çekti.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:13:09

Son filminde başrol olacak

Quentin Tarantino'nun son filmi olacağı iddia edilen 'The Movie Critic' şimdiden büyük merak konusu oldu. Quentin Tarantino'nun "The Movie Critic" filmi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt'in filmde başrol olacağı konuşulmaya başlandı. Brad Pitt'ten henüz açıklama gelmedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:11:58

Istanbul'da Beton Ile Dökülen Minare Devri Sona Eriyor

Istanbul’un ihtisam sembolleri cami minarelerinde yeni dönem basladi. Eski yillarda beton dökme sistemiyle yapilan minareler sik sik gündeme gelen deprem konulari nedeniyle artik fiberglass (Cam Elyafi) maddesiyle yapiliyor. Üretim tesislerinde üretimi tamamlanan minareler yarim gün içerisinde kurulabilirken sökümü de yaklasik 2 saat sürüyor. Deprem esnasinda yapisi geregi yikilmayan yeni minareler özellikle büyük sehirlerde siklikla tercih ediliyor. Fiberglass minare sisteminin kurulus asamasi dron ile havadan görüntülendi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:10:29

Bandirma'da Trafik Kazasi Kameralara Yansidi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde iki otomobilin çarpistigi kaza sonucu 1 kisi hayatini kaybetti. Kaza ani güvenlik kamerasi görüntülerine yansidi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:10:28

Kayseri'de Difüzyon Mesajiyla Aranan Terör Örgütü Üyesi Yakalandi

Interpol tarafindan difüzyon mesajiyla aranan terör örgütü üyesi süpheli Kayseri’de yakalandi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:09:59

Geçtigimiz Ay Ölümden Dönen Taksici Açiklamasi 'Ben Kurtulmustum Ama Arkadasim Kurtulmadi'

Yaklasik 4 ay önce müsterisinin kaldirim tasli saldirisiyla gasp girisimine maruz kalan ve ölümden dönen 62 yasindaki taksici Selim Keles, geçtigimiz günlerde bir taksici meslektasinin öldürülmesiyle ilgili olarak, “Bundan 3.5 ay önce ayni seyleri ben yasadim. Allah’ima bin sükür kurtuldum. Ama bu arkadasimiz kurtulamadi” dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:09:58

'Türk insanı beni sahiplendi'

Yeni Gelin dizisinde rol almasının ardından adını duyuran güzel oyuncu Jessica May, Türk vatandaşı olması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Jessica May, "Burada çok sıcak kanlı insanlar var; kültürü, insanları, sokakları ve her şeyiyle Türkiye'yi çok seviyorum" şeklinde konuştu.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:09:06

Estetik yaptıranları tiye aldı

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken Alişan ile Buse Varol çifti estetik yaptıranları tiye alan bir paylaşımda bulundu. Alişan ile Buse Varol'un yayınladığı video takipçilerini güldürdü.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:07:44

Jandarma Bin 665 Sokak Hayvanina Sahip Çikti

Balikesir’de Jandarma ekipleri kirsal mahallelerde sokakta yasayan ve soguk hava sartlarinda yiyecek ihtiyacini karsilayamayan sokak hayvanlarina sahip çikti.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:07:22

Ayaginda Körüklü Çizmesi, Elinden Tesbihi Düsmüyor

Aydin’in Incirliova ilçesinde yasayan 63 yasindaki Yilmaz Korkmaz, 8 yildir kis aylarinda yörüklerin giymis oldugu yöresel kiyafetlerini giyiyor. Körüklü çizmeleri ile dikkat çeken Korkmaz, elinden tesbihi de düsürmüyor.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:04:12

Istiridyeden Sanat

Kayseri’de yasayan sedef kakma sanatçisi Sedat Erdem’in istiridye kabugundan yaptigi eserler büyük ilgi görüyor.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:04:11

Çig Felaketinin Canli Sahidi 82 Yasindaki Hatice Anne, O Anlari Gözyaslari Içinde Anlatti

Bayburt’ta yasanan çig felaketinden yarali olarak kurtarilan 82 yasindaki Hatice Karaaslan, geçen 31 yilin ardindan felaket gününü gözyaslari içinde anlatti. Karaaslasn, o anlari anlatirken gözyaslarini tutamadi, duygusal anlar yasandi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:02:04

'Sarimsakçi Milletvekili'nden CHP'ye Elestiri

Çin sarimsagina, Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde eline aldigi Tasköprü sarimsagi ile savas açan 22. Dönem CHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Yildirim, 2 yildir akciger kanserine karsi verdigi mücadele sirasinda CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Baskan adayi Hasan Baltaci ve CHP Il Baskanligi yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak ’geçmis olsun’ dileginde bulunmadigini söyledi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:02:03

Belediye Personelinin Çocuklarina Sicak Yuva Olacak

6 yas arasi Gündüz Bakim Evinde çalismalar tamamlandi. Baskan Özlü, Gündüz Bakim Evini gezdi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:01:34

Elazig'da Yasa Disi Avcilik Yapan 2 Kisiye Idari Islem Uygulandi

Doga Koruma ve Milli Parklar Elazig Sube Müdürlügüne bagli ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptigi denetimlerde 2 kisiye idari islem uyguladi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:01:33

Kanser Tedavisindeki Gelismeler Yüz Güldürüyor

Dünyada her yil 19 milyondan fazla kisi kansere yakalaniyor. Modern çagin hastaligi olarak nitelendirilen kanserle ilgili farkindaligi artirmak için 4 Subat Dünya Kanser Günü’nde çesitli etkinlikler gerçeklestiriliyor. Medicana Saglik Grubu Medikal Onkoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Lütfiye Demir, son yillarda kanser tedavisinde özellikle akilli ilaç ve immünoterapi gibi gelismelerin tedavide yüz güldürücü sonuçlar sagladigini söyledi: “Tiptaki gelismeler sayesinde, kanser tanisi alanlar artik çaresiz degil. Asil önemli olan; yasam tarzimiza dikkat ederek kansere yakalanma riskini azaltmak ve tarama yöntemleri ile erken teshis ederek tedavi sansini artirmak.”

3 Şubat 2024 Cumartesi   12:01:03

Yedi ilde Kafes-35 operasyonu: Aralarında kırmızı bültenle arananların da bulunduğu 34 DEAŞ üyesi yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kafes-35 operasyonuyla, aralarında kırmızı bültenle arananların da bulunduğu terör örgütü DEAŞ üyesi yabancı uyruklu 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:59:47

Kanser Tedavisinin Yan Etkilerine Karsi Diyetisyen Halici'dan Öneriler

Medicana International Ankara Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmani Diyetisyen Zeynep Rümeysa Halici, kanserle mücadelede etkili bir tedavi yöntemi olan kemoterapinin istah azalmasi, kusma-bulanti, kilo kaybi, tat ve koku degisikligi gibi yan etkilerine karsi alinacak önlemleri siraladi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:59:34

Yagis Olmadi, Yamula Baraji'nda Sular Çekildi

Bu yil beklenen yagislarin olmamasindan barajlar da etkilenirken, Kayseri’de de Yamula Baraji’nda su seviyesinde düsüs yasandi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:59:33

Termometreler Eksi 20'Yi Gördü, Tunceli'de ''Aglayan Kayalar'' Dondu

Tunceli-Erzincan karayolunda bulunan ve halk arasinda “Aglayan Kayalar” olarak adlandirilan kayalar, hava sicakliginin eksi 20 derecelere kadar düsmesinin ardindan buz tuttu.

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:59:04

Paris'te Tren Istasyonunda Biçakli Saldiri Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Fransa’nin baskenti Paris’te bulunan ana tren istasyonu Gare de Lyon’da gerçeklestirilen biçakli saldirida 1’i agir 3 kisi yaralandi. Saldirgan gözaltina alindi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:59:03

Kis Aylarinin Vazgeçilmezi 'Tel Helva'

Afyonkarahisar’in Sandikli ilçesinde kis mevsiminin vazgeçilmezleri arasinda olan tel helva gelenegi gerçeklestirilen çesitli etkinlikler ile sürdürülürken, tel helva damak çatlatan lezzeti ile de yiyenleri mest ediyor.

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:59:02

Kanser Yasi Düstü, Uzmani Uyardi Açiklamasi 'Geç Kalmayin'

Izmir Ekonomi Üniversitesi (IEÜ) Medical Point Hastanesi Tibbi Onkoloji Bölümü’nden Dr. Ögr. Üyesi Gürkan Güner, genç yasta görülen kanser hastaligina dikkat çekerek, “18-40 yas arasi vakalarin, son 10 yilda yaklasik yüzde 20-25 oraninda arttigini görüyoruz. Erken tani çok önemli. Hastaligi ne kadar erken yakalarsak hastanin kurtulma sansi o kadar fazla oluyor” dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   11:58:34

 1  2  ...  13  14  15  ...  22  23