Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir?

Yönetici ve bağımsız ruhları ile bilinen aslan burçları, kadını kadar erkeği de inatçı ve dediğim dediktir. Sevmeyi bilen ama sevdiklerini son derece kıskanç ve koruyucu tavırlarıyla bezdirme bilen aslan erkeği ile nasıl anlaşırsınız? Astrolojiye göre Aslan burcu erkeği özellikleri işte bu yazıda.

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir?
Aslan Burcu Erkeği

● Romantik şiirler yazmayı sevenler
● Tutkuludurlar
● Kıskançtırlar
● Yönetici olmayı severler
● Sevgi dolu ama bir o kadar soğuk kanlıdırlar
● İlgisizliğe tahammül edemezler
● Güçlüdürler
● Kahraman özellikleri taşırlar

Aslan Burcu Erkeği ile Nasıl Anlaşabilirsiniz?

Aslan burcu erkekleri huysuz ve inatçı oldukları kadar gittikleri her ortamda kendini sevdirmeyi de bilirler. Ormanların kralı aslanlar gibi bulundukları yerde kahraman ve kral olmak isterler. Gruplarda lider olmak isteyen aslan burcu erkeği her zaman bu huylarından dolayı dibi görmeye mahkum olmuşlardır.

Ben bilirim ve ben yaparım düşüncelerinden onları hiçbir şey alıkoyamaz. İşlerinin başında gerçekten mükemmel derler ve en ufak hatayı kabullenemezler. Aslan erkeği asla yenilgiyi kabul etmez. Ayrıca kendisi ile düşman olanlara karşı son derece yırtıcı olabilir. Çok zekidirler ve altından kalkamayacakları bir iş olmaz.

Gururlu ve mağrurdurlar onların olduğu yerde başka birinin adı geçmesine asla müsaade etmezler. Övülmeyi ve ilgi görmeyi çok severler. Çok enerjik ve hareketlidirler. Sevdiklerini koruma konusunda çok hassastırlar. Rol yapmak tam onlara göredir eğer karşınızda bir aslan erkeği varsa ondan iyi bir yalancı ve oyuncu bulamazsınız bu konuda dikkat etmeniz gerekir. Dikkat çekmek ve ilgi odağı olmak için gereksiz birtakım hareketler yapabilirler.

Dostlarına ve arkadaşlarına karşı itinalı davranıp onlarla aralarında ki bağı korumak için her şeyi yaparlar. Şaka yapmayı ve eğlenmeyi severler ancak bunun dozunu bazen kaçırıp olur olmaz yerde şaka yapabilirler. Eğer bir Aslan burcu erkeğinin nelerden hoşlanmadığını merak ediyorsanız yazının devamında hepsi detaylı anlatılmıştır.

Aslan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Aslan burcu erkeği olumlu özellikleri arasında bir numaralı gösterge aşk hayatlarıdır. Çünkü sevdiklerine karşı bağlı ve korumacıdırlar. Eğer bir aslan erkeğine aşıksanız ve onunla birlikte olmak istiyorsanız kıskançlığa ve otoriteye boyun eğmek zorundasınız demektir. Ilıman ve sevgi dolu bir aşk hayatını severler. Küçük bir çocuk gibi ilgi görmeyi çok severler. En ufak hatada büyük kavgalar çıkarabilirler çünkü hata yapmak onların dayanılmazıdır. Aslan burcu erkeği özellikleri arasında en belirgin olanı ise kimse bilmese de duygularını çok derinlerde yaşamalarıdır.

Aslan burcu erkeği çocukluktan itibaren özelliklerini göstermeye başlar. Dışarı vurdukları gerçek benlikleri onları toplumdan ayrı bir yerde tutsa da en derin hislerini yine kendi dünyalarında gizlerler. Söyleyemedikleri veya söylemekten çekindikleri şeyleri içlerinde yaşattıkları benlikleri ile konuşur tartışırlar. Aslan erkeği her zaman güçlüdür ve olaylar karşısında kolay kolay yılmaz. Onları yıkmak istiyorsanız tekrar geri dönüşlerini de göze almak zorundasınız. Kendilerine yapılan kötülüğü unutmazlar ve hesabı gelince sormaktan çekinmezler. Aslan burcu erkeği olumlu özellikleri pek yok gibi sanılsa da anlaşmayı bildiğiniz vakit onlardan tatlısı yoktur.

Aslan Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Bu soruyu cevaplamak oldukça güç olabilir çünkü bu erkekler her şeyden hoşlanabilir. Karşılarında ki insanın evvela gücüne ve gösterişine yenik düşen aslan erkeği bunu koz olarak kullanılmasını istemezler. Aslan burcu erkeği nelerden hoşlanır diye astroloji sayfalarına sorgulatmak yerine bunu gidip bizzat ilgili makama sorun. Yol göstermeyi severler çözümsüz olayları kendilerine sorulmasını severler. Fiziksel olarak genel olarak uzun ve iri yapılıdırlar. Kaşları çatık bakmayı severler. Gülmeyi pek sevmezler ve inatçı olduklarını daha ilk bakışta anlayabilirsiniz.