CHP'li Başkan kendini böyle savundu!

Kendisine oy vermeyen mahalleye maske dağıtmayacağını söyleyen CHP Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in savunması adeta özrü kabahatinden büyük dedirtti.

CHP'li Başkan kendini böyle savundu!
CHP'li Başkan kendini böyle savundu!
CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir canlı yayında kendisine oy vermeyen Atatürk Mahallesi muhtarına hakaretler yağdırıp, O mahalleye maske dağıtmayacağını açıklamıştı. CHP Başkan imza attığı skandal sözlere çok sayıda tepki geldi.  

MUHTARA CANLI YAYINDA HAKARET!

CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Alabalık deresinin temizlik çalışmaları sırasında Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer'e 'sahtekar' diyerek hakaret etti. Demir, 'Atatürk Mahallesi muhtarı var habire politika yapıyor. Burada canlı yayın yapıyorum kayıtlara geçsin. Ona bundan sonra zırnık yok' dedi.

'CENAZE ARACI GEÇ GELİYOR DİYE...!'

Kendisine gelen eleştirilere cevap veren Demir bir skandal açıklamaya daha imza attı. Demir muhtar Özer'i suçlayarak, Atatürk Mahallesi benim en çok oy aldığım mahallelerden biri. Cenaze aracı 10 dakika geç gitti diye bizi eleştiriyor” ifadelerini kullandı. 

Belediyenin yapması gereken hizmetlerin aksadığını kendi ağzıyla itiraf eden Başkan Demir'in savunması adeta özrü kabahatinden büyük dedirtti.