Tunceli'de Bayramlaşma

Tunceli'de bayramlaşma programı düzenlendi.

Kentteki bir kafede düzenlenen programa, Vali Tuncay Sonel, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Yılmaz Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Bölge Komutanı Albay Sinan Şen, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Tuncay Sonel, bayramların toplumları bir araya getiren küskünleri, dargınları barıştıran önemli günler olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Sonel, şöyle konuştu:

"Tunceli'de güvenlik birimlerinin başarılı operasyonlarıyla terör örgütlerine ağır darbeler indirildi. Bu başarılı sonuçlar kentte bir huzur havasını hakim kıldı. İnsanlar artık geçmişte yaşadığı tedirginliklerini yaşamıyor, huzur içinde gündelik hayatını sürdürüyor. Artık kentimiz merak edilen, huzurla anılan bir şehir oldu. Bu durum vatandaşlarımızı ve bizleri mutlu ediyor. Bu huzur ve güven ortamının daim olması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin. Kentimizin ve ülkemizin her günü bayram tadında geçmesini diliyorum."

Kaynak: AA