Limak Enerji Çalışanları İftarda Buluştu

Limak Enerji Grubu, geleneksel olarak düzenlediği "Ramazan Buluşmaları" kapsamında çalışanlarıyla iftar yaptı.

Limak Enerji Grubu, kurum aidiyetini pekiştirmek ve Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla çalışanlarıyla bir araya geldi.

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, bir restoranda düzenlenen iftar programında, Ramazan'ın hem dini hem de manevi kültürel mirasların yaşatılması açısından çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Geleneksel hale gelen iftar yemeklerinde çalışanlarıyla bir araya gelerek, aynı sofrada buluşmanın sevincini paylaştıklarını belirten Aytac, "Ramazan ayı şefkat, dayanışma, yardımlaşma gibi manevi duyguların güçlendiği, kurulan sofralarda mutluluğu paylaştığımız bir ay olması sebebiyle de ayrıca önemli." ifadesini kullandı.

UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü ise "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimize bu sene ilk olarak Yalova'dan başladık. Bizi aynı sofra etrafında buluşturan, bir araya gelmemizi sağlayan Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyor, bize büyük bir aile olduğumuzu hissettiren tüm çalışanlarımıza katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İftara, UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik, Limak Enerji Uludağ Elektrik Yalova Bölge Müdürü Mehmet Kandırmaz'ın yanı sıra Limak Enerji çalışanları ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA