AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Üyelerinden Ziyaret

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları üyeleri, Engelliler Haftası dolayısıyla Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği ve Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Derneğini ziyaret etti.



AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, yaptığı açıklamada, engellilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Ekin, şunları söyledi:

"Engelli olmak bir eksiklik değil, mücadele azmi ve başarılarından ders almamızı gerektiren ayrıcalıklı birey olmaktır. Bu bakımdan önemli olan öncelikle zihinlerimizdeki engelleri ortadan kaldırmaktır. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdandır.Bizler engelli kardeşlerimize destek için buradayız, derdimiz Engelliler Haftası'nda engelli kardeşlerimizin yanında olmak ve onlar için bir farkındalık oluşturmak. AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları olarak engellilerimizin, hayatlarını daha da kolaylaştırmak için elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız. Bu vesile ile ben de tüm engellilerimizin, Engelliler Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki ve Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği Başkanı Nurcan Kaya da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: AA