Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları’nın dördüncüsü Ertuğrul Mahallesi’nde kuruldu.

Ertuğrul Mahallesi’nde yaklaşık 2 bin vatandaş orucunu birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

İlahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlayan programda iftar öncesi Başkan Cüneyt Yüksel, Gönül Sofraları'na konuk olan vatandaşları masalarında ziyaret ederek ramazan-ı şeriflerini tebrik etti.

Dualar ile oruçların açılmasıyla Başkan Yüksel ve Ertuğrul Mahallesi Gönül Sofrası’nın sponsoru olan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli birer konuşma yaptı.

İftar sonrası vatandaşlara ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı yapıldı.

-MÜSİAD Tekirdağ Şubesinden rektör Şimşek'e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Candan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette, başkan Candan'a MÜSİAD Tekirdağ Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile MÜSİAD Tekirdağ Gençlik Kurulu Başkanı Muhammet Emin Gülbaba da eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Candan ve beraberindekiler, üniversitesinin şehre ve bölgeye katkılarını takip ve takdir ettiklerini belirterek rektör Şahin'e çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörü Prof. Dr. Şahin de nazik ziyaretleri için MÜSİAD Tekirdağ Şubesine teşekkür ederek, öğrencilere öğrenimleri sırasında deneyim fırsatı ve mezunlara istihdam sunan iş dünyasının desteğine vurgu yaparak üniversite, sanayi iş birliğini önemsediklerini belirtti.

-Rektör Şahin'e ziyaret

AK Parti Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Aydemir, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette, Aydemir'e başkan yardımcıları Yahya Nişancı, Enis Güven ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette başkan Aydemir, teşkilat hakkında rektör Şahin'e bilgi verdi. Aydemir, teşkilat olarak Süleymanpaşa ve Tekirdağ yararını gözeten çalışmalar yaptıklarını ve gerçekleştirecekleri projelerin de bu doğrultuda devam edeceğini belirtti.

Rektör Şahin, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydemir'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Şahin, üniversite olarak şehir ile iç içe bir eğitim kurumu olmayı hedeflediklerini ve Tekirdağ’ın yararına olabilecek projeleri desteklediğini ifade etti.

Kaynak: AA