Afyonkarahisar'da Son İGM Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi'nin son kez toplandı.

İl Genel Meclisi 31 Martta seçilecek yeni üyeler öncesi son kez bir araya geldi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz'ın da katıldığı son oturumda komisyonlardan gelen raporlar okunarak oylandı.

Gündem maddelerinin ve gündem dışı konuların görüşülmesinin ardından İGM Başkanı Salih Sel bir veda konuşması yaparak üyelerden helallik istedi.

Bazı üyeler ile 10 yıldır birlikte çalıştıklarını anımsatan Sel, "12. Dönem meclis üyeleri ve özel idare genel sekreteri ile birlikte çok uyumlu bir dönem geçirdik. Ben 4 defa seçime girdim. Son iki yıllık dönem seçilirken bütün arkadaşların oy birliği ile bu makama seçildim. Ben hepsine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu güne kadar güzel hizmetler yaptık. Mart ayı sonuna kadar komisyonlar çalışacak. Ben bütün arkadaşlardan helallik istiyorum. Beni hakkım geçen arkadaşımız varsa da benden yanı helal olsun." dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz da Meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, bu tür görevlerin her zaman bir sonu olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı üyelere teşekkür etti.

Tutulmaz, şöyle devam etti:

"Değişim zaman zaman olur. Burada önemli olan hoş bir seda bırakarak gidebilmektir. Şuanda bildiğim kadarıyla önemli bir değişim yaşanacak İGM'de. Öncelikle bu sürede vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum. İlimiz adına, 725 bin kişi adına teşekkür ediyorum. Gerçekten İl Genel Meclisimiz büyük bir uyum içerisinde farklı siyasi görüşleri olan parti temsilcilerinin olmasına rağmen uyum içinde çalıştınız. İlimizin çıkarları doğrultusunda birleşerek çalıştınız. Birlikte çalıştığımız 20 aylık süre içinde de bize intikal eden en küçük bir sıkıntı olmadı. Güzel hizmetler yaptınız, bunu gezdiğimiz köylerde, beldelerde aldığımız geri dönüşlerden anlıyoruz."

Konuşmaların ardından Vali Tutulmaz, İGM Başkanı Salih Sel ve meclis üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Başkan Salih Sel de, Vali Tutulmaz'a yağlı boya tablosu hediye etti. Vali Tutulmaz, kadın meclis üyelerine ve İGM çalışanlarına Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek verdi.

Toplantının ardından Vali Tutulmaz ve Meclis üyeleri termal bir otelde verilen veda yemeğinde bir araya geldi. Burada da Başkan Salih Sel, Özel İdare çalışanlarına teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA