Yazıcı, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yazıcı, ikinci seçim irtibat bürosunu Turgut Mahallesi'nde açtı. Açılışa AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen’in yanı sıra, geçmiş dönem AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, geçen dönem DP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Her mahalleye seçim irtibat bürosu açacaklarını belirten Yazıcı, İçmeler Mahallesi’nden sonra Turgut Mahallesine ikinci ofislerini açmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Yazıcı, belediye başkanlığını kazandığı takdirde ilk icraatının Turgut Mahallesi'nde gerçekleştireceğine dikkati çekerken, şunları kaydetti:

"Biz Marmaris’in köyleriyle birlikte kalkınacağını söylüyoruz. Çünkü Türkiye’nin en güzel köyleri Marmaris'te. Daha önce geldim bugün de hem ofisimizin açılışını yapmak hemde sorunları dinlemek için geldim. Köylerimizi güzelleştirmemiz gerekiyor. Marmaris’in turistlerini köylere de taşımak lazım. Turistler köy yaşamını tanımalı."

Marmaris’in ilçe merkezi ile değil mahalleleriyle birlikte kalkınacağını anlatan Yazıcı, "Birlikte başaracağız. Tek başına yapılacak bir iş değil. Hep beraber yapacağız hizmetleri. Ben bir şeyin bilinmesini istiyorum. Ben sizin için çok çalışacağım. Bunun sözünü veriyorum." diye konuştu.

Yazıcı, seçim irtibat bürosunun ardından bir müddet mahalle sakinleriyle sohbet etti. Mahalledeki bütün evleri tek tek dolaşan Yazıcı ve ekibiyle vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA