AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Öztabak Projelerini Anlattı

AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak, belediye başkanı seçilmesi halinde uygulamayı planladığı projelerin tanıtımını yaptı.

AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Öztabak Projelerini Anlattı
Öztabak, bir otelin toplantı ve konferans salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısında, "Yalova'nın talihi de tarihi de değişecek" sloganıyla tanıtım filmi eşliğinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Ağır bir sorumluluk aldıklarını belirten Öztabak, bu bilinçle hareket edeceklerini söyledi.

Bina yapmak için değil, Yalova'yı mamur etmek için bir imar politikasını hakim kılacaklarını vurgulayan Öztabak, şöyle konuştu:

"Yeşil sevdası ile ağaç kesmemek için köşkü yürüten atalarımızın izinden gidip, çocuklarımıza bina gölgesi yerine, çınar gölgelerinde bir Yalova bırakacağız. Yalova'yı kendimize göre değil, zihinlerimizi Yalova'ya göre dönüştürmek zorundayız. Depremi, yitip giden canlarıyla tecrübe eden bir kent olarak, kentsel dönüşümü büyük bir mutabakat ve ortak akılla gerçekleştireceğiz. Şehrimizi, kültür ve sanat üreten kimlikli bir şehir haline getireceğiz. Günümüz dünyasını bizden çok daha iyi anlayan ve anlamlandıran gençlerimizin enerjisini en iyi şekilde kullanacağız. Sporda dünya şampiyonları çıkaran Yalova'mızda gençlerimizin her branşta başarı sağlamaları için katkı koyacağız. Şehrimizi ve ülkemizi gururla temsil edecek sporcu bir neslin inşası için özellikle çalışacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Engellilerin, yaşlıların ve yeri yastık göğü yorgan yapmışların, yetimlerin mahzun olmaması için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz."

Öztabak, Neşe Hattı, Stadyum, Yürüyen Köşk Şehir Parkı, Atapark Konser Alanı, Kültür Korusu, Fuar Alanı ve Dernekler Merkezi, Nikah Sarayı ve Düğün Salonu, Gençlik ve Spor Kompleksi, Kadın Çocuk Evi ve Kreş gibi projelerin de aralarında olduğu 25 projeyi detaylarıyla katılımcılarla paylaştı.

Toplantıya, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA