CHP'li belediyeler isyan ettirdi

Program yapacağı mekanların CHP'li belediyeler tarafından engellenmesine Uğur Dündar isyan etti.

CHP'li belediyeler isyan ettirdi
CHP'li belediyeler isyan ettirdi
Özel bir televizyon kanalında program yapan Uğur Dündar, CHP'li belediye tarafından gelen engellemelere isyan etti.

HAKARET ETTİRMEYİZ

Bursa'da yapacağı programın Mudanya  Belediyesi tarafından engellendiğini yazan Dündar, gerekçe olarakta 'İlçemizde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirmeyiz' dediklerini yazdı.

CHP'li belediyelerin engellemelerini köşesinde anlatan Dündar şunları yazdı;

Doğrusunu isterseniz bu habere hiç şaşırmamakla birlikte, bu yasakçı girişimi başlatanların kim ya da kimler olabileceğini araştırma gereği duydum. Çünkü daha önce Mudanya'da yapmayı düşündüğümüz bir Halk Arenası öncesinde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz benzer, hatta hakaretamiz bir yaklaşım sergilemiş, programın olabilmesi için Muharrem İnce ve Yılmaz Özdil'in yer almamaları koşulunu dayatmıştı. Gerekçe olarak da “İlçemizde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirmeyiz” diyerek, akla ziyan bir iftira atmaktan çekinmemişti!..

Bu haksız ve hadsiz davranış üzerine biz de değerli Mudanyalılardan özür dileyerek, Hayri Türkyılmaz durdukça, oraya gitmeyeceğimizi duyurmuştuk.

Son engellemeyi (!) tezgahlayanlara gelince…

Nilüfer'in sevilen Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Dr. İrgil'in önerisi üzerine 13 Eylül günü harekete geçiyor. Talimatlandırdığı Kültür Müdürlüğü daha önce Halk Arenası'nı gerçekleştirdiğimiz Plaza-16 adlı salonun kiralanması konusunda ilgililerle ön mutabakata varıyor. Bununla da yetinmeyip 25 Eylül günü saat 12.00'de gönderdiği e-posta ile rezervasyonu kesinleştiriyor.

Ancak birkaç saat sonra Plaza-16'dan gelen bir mesajla, o tarihte başka bir etkinliğe söz verildiği ve Halk Arenası'nın yapılamayacağı bildiriliyor.

Etkinliğin ne olduğu sorulduğunda da “Size açıklama yapmak zorunda değiliz” deniliyor!..

Yazının tamamı için tıklayınız