Horota Mesire Alanı Yeniden Düzenlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeniden düzenlenen Horata Mesire Alanı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Polat'a, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman ile belediyenin daire başkanları eşlik etti.

112 Acil Eylem Planı kapsamında mesire alanının yeniden düzenlendiğini dile getiren Polat, "Mesire alanındaki eksiklikleri en kısa sürede gidererek, halkımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizin şehrin gürültüsünden bir nebze de olsa kurtulması ve güzel vakit geçirmesini sağlamak adına çalışmalarımızı çok kısa süre içerisinde tamamladık. Bu alanda çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra, 18 kamelya, 20 piknik masası, çocuk oyun grubuyla çalı tipi birçok fidan dikimi gerçekleştirdik. Mesire alanındaki çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Bu mesire alanlarının iyileştirilerek, vatandaşların hizmetine sunulması gerektiğini aktaran Polat, şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanlarda da gerekli düzenleme çalışmalarını yaparak Malatyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bugün 112 Acil Eylem Planında belirtmiş olduğumuz açılışlardan 10'uncusunu hizmete açıyoruz."

Polat, daha sonra mesire alanında vatandaşlarla piknik yaptı.

Kaynak: AA