Hitit Üniversitesi Büyük Kentlerde Tanıtılıyor

Hitit Üniversitesi, 2018-2019 akademik yılı öncesi büyük kentlerde tanıtım çalışmalarına hız verdi.

İstanbul, Ankara, Antalya, Kayseri gibi kentlerde sokak reklamlarına ağırlık veren Hitit Üniversitesi, öğrenci sayısını artırarak Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olmayı hedefliyor.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyduğunu, Hitit Üniversitesi olarak Türkiye'nin bu hedeflere ulaşmasında üzerine düşeni yapmaya çalıştığını belirtti.

"Üniversite kurmak değil, üniversite olmak" anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Alkan, şunları kaydetti:

"Tanıtım etkinliklerinde şu ana kadar lise tanıtım günleri, ulusal ve uluslararası eğitim fuarlarına katılım, ulusal gazete ilanları, çeşitli televizyon ve radyo programları ile birlikte internet ortamı ve görsel medyada da tanıtım çalışmalarına imza attı. Bu kapsamda son olarak, halen ilimizde yer alan billboardlar, çoğu büyükşehir olmak üzere pek çok ilde bulunan megalightlar, İstanbul’da Marmaray ve Açık hava Reklamları ile bu şehirlerin en yoğun bölgelerinde görsel medya aracılığı ile tanıtım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Alanında uzman personelinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilen etkin tanıtım faaliyetleri ile hedefine hızla ilerleyen Üniversitemiz, hazırlamış olduğu birbirinden farklı görsel tasarımlar ile hedef kitlemiz olan öğrencileri Büyük Hitit Ailesinin öğrencisi olmaya davet etmektedir. Bu vesileyle, üniversite öğrencisi adayı olan tüm önlisans ve lisans öğrenci adaylarını tebrik ediyor, onları Üniversitemize bekliyoruz."

Kaynak: AA