AK Parti Edirne İl Başkanlığı Yeni Yürütme Kurulu

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe: 'Biz Edirne'ye hizmet için varız . Edirnemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Biliyorsunuz ki 2019'da Türkiye'de yerel seçimler var ve biz Edirnemizi inşallah AK belediyecilikle tanıştıracağız'

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "AK Parti A Takımı" olarak tanımladığı AK Parti Edirne İl Başkanlığı yeni yürütme kurulunu açıkladı.

Akmeşe, yaptığı yazılı açıklamada, partide mutlaka görev almak veya yönetimde olmanın önemli olmadığını ifade etti.

AK Parti'nin dava partisi olduğunu belirten Akmeşe, "Biz Edirne'ye hizmet için varız . Edirnemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Biliyorsunuz ki 2019'da Türkiye'de yerel seçimler var ve biz Edirnemizi inşallah AK belediyecilikle tanıştıracağız." ifadelerini kullandı.

Akmeşe, yeni yürütme kurulunu şöyle aktardı:

"Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ali Soydan, Teşkilat İşleri Başkanı Murat Şarbalkanlı, Seçim İşleri Başkanı Mücahit Güzey, Tanıtım ve Medya Başkanı Sinem Çetin Ayaydın, Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Girgin, Sosyal Politikalar Başkanı İsmet Özçiftçi, Yerel Yönetimler Başkanı Güncel Hintoğlu, Ekonomi İşleri Başkanı Aydoğan Akıncı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Önder Özcan, Mali ve İdari İşler Başkanı Oktay Topalova, İl Ar-Ge Başkanı Rasim Özgün, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Zeki Afal, İnsan Hakları Başkanı Münire Konuk, İl Sekreteri Gökçen Mutafoğlu."
Kaynak: AA