Feslikan Yaylası Şenliklerine Doğru

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 21'incisi gerçekleştirilecek Feslikan Yaz Şenlikleri için hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Birim müdürleriyle Feslikan Yaylası'ndaki hazırlıkları inceleyen Böcek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Böcek, yaptığı açıklamada, 28-29 Temmuz'da Feslikan Yaylası'nda şenlikler düzenleyeceklerini belirterek, Antalya'da yayla havası denince akla gelen ilk yerlerden birinin Feslikan olduğunu ifade etti.

Antalya'ya sadece 44 kilometre uzaklıkta olan Feslikan Yaylası'nın Antalya'nın batı kıyılarında yükselen bütün yaylaların da merkezi durumunda olduğuna dikkati çeken Böcek, "Yaklaşık bin 800 metre yüksekliğe sahip yaylada bu yıl 21'incisini gerçekleştireceğimiz yaz şenlikleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık." ifadesini kullandı.

Yemyeşil dağları ve temiz havasıyla binlerce kişiyi yaylada ağırlayacaklarını bildiren Böcek, ilk gün Ersin Show ile sanatçılar Funda Arar ve Sümer Ezgü'nün konser vereceğini anlattı.

İkinci gün ise 800'e yakın pehlivanın er meydanına çıkacağını aktaran Böcek, 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Konyaaltı Belediyesi adına güreşen İsmail Balaban ile altın kemeri Antalya'ya getirdiklerini hatırlattı.

Kaynak: AA