AK Parti Trabzon Milletvekili Balta'nın Ziyaretleri

Muhammet Balta: 'Tüm Türkiye 24 Haziran akşamı aynı coşkuyla sandıklardan ses verecek'.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Muhammet Balta, "Tüm Türkiye 24 Haziran akşamı aynı coşkuyla sandıklardan ses verecek." dedi.

Balta, seçim çalışmaları kapsamında Beşikdüzü ilçesinde esnaf ve kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Beşikdüzü ilçe teşkilatıyla istişare toplantısı düzenleyen Balta, esnafla da bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti.

Balta, 10 gündür yoğun mesai ile sahalarda olduklarını belirterek, tüm ilçelerde AK Parti'ye olan ilginin daha da arttığını ifade etti.

Beşikdüzü ilçesinde saha çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Balta, şunları kaydetti:

"Milletimiz özellikle ülkemiz üzerine oynanan oyunları çok iyi görüyor. Hatırlayalım AK Parti'yi kapatma davasıyla dize getiremeyenler gezi olaylarını başlatmışlardı. Ardından 17-25 Aralık darbe girişimi, ardından dolar spekülasyonları, onun ardından partilerin belli güçler tarafından kullanılmaya çalışıldığını görüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımız şunu söylüyor, 'Siz rahat olun, biz millet olarak her şeyi görüyoruz. Onlara geçit vermeyeceğiz.' diyor. 16 yılda yakaladığımız istikrar sayesinde Türkiye kat kat büyüdü ve milletimiz bunu görüyor. Milletimizin iradesiyle güçlü bir Meclis ve güçlü bir hükümet ile birlikte güçlü bir Türkiye'nin inşası için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Milletimiz bize inanıyor, güveniyor. Söz verdiğimiz ne varsa bu zamana kadar hepsini yaptık. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kim ne derse desin, biz milletimizden aldığımız güç ile yolumuza durmadan devam edeceğiz. Tüm Türkiye 24 Haziran akşamı aynı coşkuyla sandıklardan ses verecek."
Kaynak: AA