Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar, Konak ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarla seçim çalışmalarına devam etti.

Karabağlar'da Fahrettin Altay ve İnönü Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yapan Kaya, iftarını Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kurulan gönül sofrasında açtı.

İftar sonrası Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde esnaflar ve İzmirliler ile buluşan Kaya, Kordon'da çimlerin üzerinde oturan gençlerle bir süre sohbet etti.

- "AK Parti gençlere çok önem veriyor"

AK Parti İzmir genç milletvekili adayları Emre Cemil Ayvalı ile Halil Cüneyt Açıl'ın da eşlik ettiği ziyarette Kaya, AK Parti'nin gençliğe çok önem verdiğini söyledi.

En genç adayların AK Parti'de olduğunu belirten Kaya, "AK Parti'de 18 yaşında adaylar var. En genç kadro bizde. İzmir'de AK Parti dışındaki hiçbir parti seçilebilecek sırada genç bir aday göstermedi. Halil Cüneyt Açıl 25 yaşında, Emre Cemil Ayvalı 28 yaşında. İyi eğitimli, Türkiye'yi ve dünyayı bilen, meselelere vakıf, enerjik, heyecanlı, umut veren gençler. Gençler oylarını kendilerine vermeli. Gençleri yok sayan, listelerinde gençlere yer vermeyen partilere değil, gençliğe sahip çıkan partilere oy vermeli." dedi.

Kaya, AK Parti'nin İzmir 1. Bölge 6. sıradaki adayı Emre Cemil Ayvalı'nın İzmir doğumlu ve Selanik göçmeni bir aileye mensup bir genç olduğunu hatırlattı.

Kaya, şunları söyledi:

"Size tanımadığınız adayları değil, içinizden birini desteklemenizi öneriyorum. İzmirli, balkan göçmeni, en güzel okullarda okumuş, iyi eğitimli, yenilikçi bir kardeşimiz oylarınıza talip. Vereceğiniz oylarla kendisini TBMM'ye gönderdiğimizde İzmir gençliğiyle Ankara arasında köprü vazifesi görecek. Ama her şeyden önemlisi Ankara'dan daha çok İzmir'de bulunacak. İzmir'in sokaklarında yürüyecek, Kordon'daki çimlerde sizlerle birlikte olacak, İzmir'in genç vekili olarak her zaman sizlerin yanında olacak. Desteklerinizi bekliyoruz."

Kordon'daki ziyaretleri sırasında gitar çalıp şarkı söyleyen bir gruba da eşlik eden AK Parti'nin İzmir milletvekili adayları Buca Yenigün Mahallesi'nde Buca Yaylacık Gençlik Derneği tarafından düzenlenen sokak sahuruna da katıldı.

Kaynak: AA