AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan'dan İşçilere Ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye'yi yıkma planlarında bir türlü başarılı olmayanların gözünü 24 Haziran'a diktiğini belirterek, "Bu seçimde de Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sağlayan ve ayakta tutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için her türlü oyunu oynuyorlar. Asıl mesele burada AK Parti değil asıl mesele bizleri bölmek ve ortadan kaldırmaktır." dedi.



Ceylan, kentteki tuğla ve kiremit fabrikalarını ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de katıldığı ziyaretlerde Ceylan fabrika işçilerinden 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Ceylan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti ile Türkiye'nin şahlanışa geçtiğini, bu şahlanışın 24 Haziran seçimlerinden sonra da devam etmesi gerektiğini belirterek, "Ya eski Türkiye’ye döneceğiz, ya da 24 Haziran’da kaldığımız yerden yeniliklere devam diyeceğiz.” dedi.

Türkiye'yi yıkmak isteyenlerin Gezi Olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi gibi çirkin oyunlarla sahneye çıktığını ifade eden Ceylan, "Ama bu oyunları birlik ve beraberliğimiz sayesinde bozduk. Şimdi sıra geldi 24 Haziran seçimlerine. Bu seçimde de Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sağlayan ve ayakta tutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için her türlü oyunu oynama başladılar. Asıl mesele burada AK Parti değil asıl mesele bizleri bölmek ve ortadan kaldırmaktır." diye konuştu.

Bu tür oyunları yine bozabilmek için destek beklediklerini dile getiren Ceylan, "Cumhurbaşkanımızı Meclisimize güçlü göndermemiz gerekmektedir. Bu da ne kadar çok milletvekili meclisi gönderirsek o kadar çok güçlü oluruz demektir. Bizler huzurlu, yarını olan, bombaların patlamadığı, barış ve kardeşlik içinde yaşayan bir Türkiye için sizlerin desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA