Osmaniye'de 'Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor' Projesi

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında öğrenciler tarafından tamirat yapılan evleri ziyaret etti.



Coşkun, ziyaret sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’ten proje hakkında bilgi alarak asma tavan montajı ve kaynak yaptı.

Mesleki Eğitim Merkezi ve Meslek Liseleri iş birliğinde gerçekleştirilen projeyle kimsesiz, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiği, öğrencilerin bu ailelerin evlerine giderek gerekli tamirat ve tadilatları ücretsiz yaptıkları kaydedildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, kent merkezinde 43, Bahçe ilçesinde 22, Düziçi ilçesinde 20, Kadirli ilçesinde 30 ve Toprakkale ilçesinde 1 olmak üzere toplam 116 ailenin evinde tamirat yapıldığını aktardı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, yaptığı açıklamada, öğrencilerin proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere destek verildiğini belirtti.

Projede yer alan öğrencilere teşekkür eden Coşkun, “Özellikle ailelerimizin evlerindeki eksiklikler tespit edilerek bunlar giderilmeye çalışmak güzel bir çalışmadır. Projede emeği ve katkısı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte benzer bir şekilde bu çalışmalar devam edecektir, eğer daha fazla kaynak bulabilirsek daha fazla insanımıza ulaşmak için gayret göstereceğiz.” dedi.

Vali Coşkun, ziyaretleri sırasında mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Kaynak: AA