Alikahya'da İmar Barışı Anlatılacak

KOCAELİ – İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Alikahya’da toplantı düzenleyecek.

Ülke genelinde 13 milyondan fazla kaçak yapının kayıt altına alınması için çıkartılan İmar Barışı Uygulamasına başvurular devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen uygulamayla ilgili olarak İzmit Belediyesi de vatandaşları bilgilendirmek için çalışmalar yapıyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Belsa girişinde oluşturulan bilgilendirme ve yönlendirme masasından sonra şimdi de Alikahya’da vatandaşlara imar barışı anlatılacak.

29 Haziran Cuma günü saat 15.00 de belediyenin Alikahya’daki düğün salonunda gerçekleştirilecek toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, Yapı Kontrol Müdürü Mehmet Öğretmen ve İskan Şefi Ömer Çakır, imar barışının ne olduğunu, kimleri kapsadığını, nasıl yararlanılacağı konularında bölge sakinlerine detaylı bilgi verecekler. Yetkililer, Alikahyalıları bilgilendirme toplantısına beklediklerini söylediler.
Kaynak: İHA